четвер, 30 квітня 2020 р.

Сучасна українська  література для дітей


Шановні батьки наших читайликів !
Сьогодні в Україні видається величезна кількість чудових дитячих книг. Старі добрі казки, нові історії про улюблених героїв, яскраві перевидання дитячої класики з сучасними ілюстраціями - безліч українських дитячих книг тільки й чекають свого часу, щоб порадувати свого юного читача.
Але як же вибрати найкращу?
Пропонуємо вам ознайомитись з дитячими книгами, які не розчарують, а навіть навпаки - захоплять і зачарують!


У цій книжці зібрано найкращі, найцікавіші вірші та казки відомої дитячої письменниці Наталі Забіли. Ця збірка  дасть нагоду дорослим повернутися до світлих спогадів дитинства, а малюкам - поринути у живий та яскравий світ творчості Майстра.










Казки про тварин створені чудовою українською письменницею Еліною Заржицькою прості та мудрі, веселі та розумні.Ці історії обов,язково сподобаються малюкам і спонукатимуть їх до читання.






" Пані Юлія каже, що діти мають зростати в любові.Неважливо чи ти живеш із маленькою сім,єю, чи з великим родом. Неважливо чи ти рідна дитина, чи не зовсім. Неважливо скільки в тебе мамусь або татусів. важливо, щоб у родині панувала любов і повага. Бо це і є головним..." - Ось такі теми виховання піднімаються в цій книжці Лариси Вдовиченко.





 Цікава книжка від Лауреата Національної  премії ім. Тараса Шевченка 2020 року, Тараса Прохаська, написана в співпраці з Мар,яною Прохасько.
  Чарівна збірка творів для дітей від сучасних українських авторів. Тут і вірші, і казки, і оповідання. Пропонуємо маленьким читачам
старшого дошкільно та молодшого шкільного віку.

Збірка оповідань Зірки Мензатюк про народні свята, впорядкована за народним календарем. Знайомить з обрядовими традиціями нашого народу, з його споконвічними цінностями.


В цій книзі вперше зібрано під однією обкладинкою вірші для дітей відомого поета Івана Андрусяка. Вони давно полюбилися нашим маленьким читачам. В них багато сміху, жартів. пустощів. І завждти переважає "м,яке і пухнасте" - любов і доброта. Адже це найважливіше для кожної людини.
 - Особливо такої дивовижної, як ваш малюк.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації