понеділок, 25 січня 2021 р.

 

Дитячою книгою року ВВС - 2020 стала книга "Мед і Паштет - фантастичні перегони" Уляни Чуби (видавництво А- БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА)


Оголошуючи Дитячу книгу року ВВС "Мед і Паштет - фантастичні вітрогони", керівний директор ЄБРР з питань комунікації Джонатан Чарльз зазначив: "Сьогодні переможцем стала така історія, які  нам подобаються найбільше: історія, яка буде цікава всій родині. Діти знайдуть у ній захопливу пригоду. А батьки - сатиричний погляд на такі важливі проблеми, як цифрова ізоляція, забруднення довкілля та корупція."


Кролик Паштет і ведмедик Мед — сердечні приятелі. Паштет — вправний кухар, який має чутливе до краси серце, а Мед — вдячний гурман, що носить за плечима рюкзак із сімейними реліквіями. На мотоциклі Хумасі друзяки мандрують світом — Франція, Карпати, пів­острів Зелених... Попереду в них — безліч пригод — іноді кумедних, а часом і жаскеньких. Стривайте, ось уже знову затарахкотів мотоцикл... Гайда за ними, за цими невгомонними вітрогонами, про яких так чудесно написала талановита молода письменниця Уляна Чуба .

Нині Уляна Чуба пише продовження пригод Меда і Паштета. Чекаємо!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації