четвер, 23 березня 2017 р.



  Іменини! Іменини!
Всі приходьте неодмінно
В час канікул весняних
На щорічне свято книг!
Іменини! Іменини!
Всі книжки святкують нині!
Ми свою любов до них
Збережемо цілий рік!
     Всеукраїнський тиждень дитячого читання - найголовніше читацьке свято року, знову збирає шанувальників книги на веселі читання, книжкові відкриття, зустрічі з авторами та інші цікаві події.
         Кожного року Свято дитячої книги подорожує Україною.
       А чи знаєте ви, що Свято дитячої книги було започатковано ще в 1943 році дитячим письменником Левом Кассилем і мало назву "Книжкові іменини"? А в Незалежній Україні проводиться з 22 лютого 1993 року?
        В нашій бібліотеці Всеукраїнський тиждень дитячого читання було відкрито зустріччю з дитячою письменницею Еліною Іванівною Заржицькою - лауреатом Всеукраїнського конкурсу "Коронація слова"та інших престижних конкурсів.
         Діти були в захваті , як від самої письменниці, так і від її творів. Тому, що казки Еліни Іванівни мають не тільки захоплюючий сюжет, але й дуже пізнавальні.
          Зустріч проходила в вигляді квеста. Читачі розігрували сценки з творів авторки, дивились мультики на її твори, брали участь у веселій вікторині. Кажуть, що ті, хто пише для дітей, самі в душі  - діти. тому й виходять з-під пера письменниці такі достовірні та захоплюючі сюжети!
          Бажаємо Еліні Іванівній нових творчих злетів, звершення всіх задумок та лишатись зі своїми читачами такою ж чарівною та щирою!

2 коментарі:

Популярні публікації