пʼятницю, 9 жовтня 2020 р.

 Стань на захист тварин!


"Ми відповідальні за тих, кого приручили". І не тільки 4 жовтня - прекрасний привід проявити любов до братів наших менших. а кожен день і повсякчас ми маємо дбати про їх захист та безпеку. І в першу чергу захищати від безповідальної діяльності самої людини. Адже  хижацький спосіб господарювання призводить до безповоротного зникнення цілих видів, та багато опиняються на грані вимирання.       

Тільки вдумайтеся:

шогодини у світі зникають безповоротно три види тварин, також щодня зникає більш 70 видів фауни і флори, а за 25 останніх років біологічне розмаїття Землі скоротилося більш як на третину.

Тому Міжнародний союз охорони природи виніс рішення про створення Червоної книги, або як її ще називають "Книги людської совісті ", куди заносяться рідкісні та зникаючі види тварин різних континентів. В нашій Україні також є така книга.

Вони потребують твого захисту:

                                                                         горностай


                                                                    вухастий їжак
                                                                               корсан

кіт лісовий


рись

бурий ведмідь

зубр


Важливо, що потрібно захищати й домашніх вихованців, адже випадки жорстокого поводження з домашніми вихованцями досить поширені також.

Давайте не будемо забувати про те, що ми одна велика сім'я на маленькій планеті, і роблячи добру справу, допомагаючи братам нашим меншим, ми допомагаємо собі!


Уcі прийшли в цей світ, щоб жити:

Великі звірі і малі.

Людина в світ прийшла - любити,

Добро творити на Землі!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації