вівторок, 27 березня 2018 р.

Поетеса-художниця
30 березня
45 років від дня народження Марини Павленко
Письменниця, науковець, художник, педагог.
"Пишу, як для себе"
М. Павленко
Дитяча письменниця з Умані. Її книгами захоплюються діти та дорослі в різних куточках України. Мріяла стати художницею. Проілюструвала чимало збірок (зокрема і власні) Старт у літературі був поетичним. "Бузкові зошити", "Час-папороть". Проте сьогодні її більше знають, як авторку серії книг про "Русалоньку із 7в" та інших захопливих пригод: "Домовичок з палітрою", "Миколчині історії", "Чи шкідливо ходити покрівлями гаражів?"
Письменниця є лауреатом багатьох літературних конкурсів: "Гранослов", "Смолоскип", "Коронація слова","Золотий лелека" та ін.
Марина Павленко - член Національної спілки письменників України.

"Я - Буракова Аня, "Русалоньку із 7-В або прокляття із роду Кулаківських" прочитала по рекомендації бібліотекаря , затамувавши подих. Мені дуже шкода, що в бібліотеці немає продовження. Адже письменниця написала ще чотири повісті. Це "Русалонька із 7-В та загублений у часі", "Русалонька із 7-В проти Русалоньки з Білокрилівського лісу", "Русалонька із 7-В в тенетах лабіринту" та "Русалонька із 7-В плюс дуже морська історія". Буду з нетерпінням чекати, коли в бібліотеці появляться ці книги.

Прочитала я, раджу вам!"

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації