середу, 26 лютого 2020 р.


"Мова - це віконця, через які людина бачить світ.
народне прислів'я

Будь-яке свято для дітей - радість. Хто не любить веселитися, відпочивати і проводити час з друзями? А якщо з тобою святкує вся планета? Це ж круто?
Надзвичайно цікаво і весело у нас в бібліотеці пройшло святкування Міжнародного дня рідної мови. І не зважаючи на те, що через карантин, його прийшлось переносити все вдалося.
Ми вшановували материнську рідну мову словогрою "Мовознайки", де кожен учасник зміг проявити свої знання,ерудицію, кмітливість та любов до солов'їної. Змагалися дві команди - "Кобзарики" та "Мовознайки". З невеликим відривом перемогла команда "Кобзариків", з чим ми їх і привітали. 
Враження переповнюють. Ми щасливі, що українська мова дедалі більше опановує свої права! А там, де є українська мова - там є УКРАЇНА!


Тож вивчайте рідну мову
Вже тепер з маленьких літ.
Українське наше слово
Хай звучить на цілий світ!

1 коментар:

  1. If you're trying to lose weight then you need to try this totally brand new custom keto diet.

    To design this keto diet, licensed nutritionists, fitness trainers, and professional chefs joined together to provide keto meal plans that are useful, convenient, economically-efficient, and delightful.

    From their first launch in January 2019, 1000's of clients have already completely transformed their body and well-being with the benefits a smart keto diet can give.

    Speaking of benefits: clicking this link, you'll discover 8 scientifically-proven ones offered by the keto diet.

    ВідповістиВидалити

Популярні публікації